Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Salt

Comunicat de Kids&Us a les seves famílies sobre el coronavirus

Publicat 12/03/2020

Davant les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests dies, volem informar que els centres de Kids&Us estan seguint les directrius marcades per les autoritats competents en tot moment i adoptant les mesures necessàries.

La Generalitat ha ordenat el tancament de centres educatius, el que implica també el tancament del nostre centre.

Per tal que els alumnes afectats per la suspensió de les classes puguin mantenir el contacte amb l’anglès a casa hem preparat un contingut digital complementari. Sabem que aquest contingut en cap cas pot substituir l’experiència de classe, però ajudarà els alumnes a seguir en contacte amb l'anglès mentre duri aquesta situació excepcional. El material és específic per a cada curs i cada setmana us el farem arribar a través del correu electrònic.

Com hem dit amb anterioritat, aquest material és de suport, en cap cas substitueix les classes, que es recuperaran més endavant. Us n'anirem informant puntualment, ja que restem emetents a les novetats i a les indicacions de les autoritats.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres. Estem a la vostra disposició per resoldre els dubtes que us puguin sorgir.

Compartiu-ho >