Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Salt

Digitalitzem el nostre mètode per garantir la continuïtat del curs en qualsevol situació

Publicat 10/08/2020

Els alumnes de Kids&Us aprendran anglès sigui quin sigui l’entorn. I com diu la directora d’Operacions de Kids&Us, Mireia Casas, “ens hem preparat per fer front a qualsevol situació, des d'un seguiment del curs amb total normalitat fins a conviure amb períodes de confinament intermitents, perquè tots els nostres alumnes, des de Mousy fins a l'últim curs de Teens, puguin continuar aprenent anglès de manera natural també des de casa amb continguts exclusius i classes online, si fossin necessàries”. 

Hem fet un gir i hem adaptat tant la tecnologia utilitzada com la pròpia experiència d’aprenentatge a cada grup d’edat i en garantim una experiència immersiva ja sigui en entorn presencial o online, si es donés el cas. Hem digitalitzat el mètode sense allunyar-nos de la nostra essència: la reproducció del procés natural de l’adquisició de la llengua materna amb un mètode immersiu, únic i provat.   

Aprendre anglès a l’aula de manera segura 

Els centres Kids&Us també s’han adaptat a les mesures de seguretat i higiene que recomanen les autoritats sanitàries i que exigeix la situació que vivim per oferir les màximes garanties de seguretat. La seguretat dels alumnes ha estat prioritària en la definició del nou curs. És per això que des de Kids&Us hem treballat en la creació d'un entorn que compleixi amb totes les mesures de seguretat recomanades. 

Hem posat a disposició dels centres un Safety Pack que inclou mascaretes reutilitzables per a professorat i alumnat, solucions hidroalcohòliques, pantalles de protecció i catifes antibacterianes. També s’ha establert un protocol de desinfecció de sales, controls de temperatura i entrades i sortides esglaonades. Amb aquestes mesures farem que les nostres aules siguin espais segurs per a les famílies, els alumnes i els treballadors.  

“A New Twist”, una campanya innovadora 

“A New Twist” és el nom de la nova campanya que presenta el gir de Kids&Us i posa de manifest la flexibilitat del mètode, que s’adapta a l’escenari educatiu global alhora que manté l’essència que sempre ha distingit la metodologia Kids&Us.  

Com sempre hem d’agrair als nostres alumnes i a les seves famílies la meravellosa predisposició per participar en la nostra nova campanya. El rodatge de l’anunci i les sessions de fotografies van tenir lloc durant el mes de novembre. Una vegada més, els protagonistes de la nostra campanya són alumnes Kids&Us.  

Compartiu-ho >