Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Salt

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Anna Torres

  Anna Torres

  Alegre, exigent i una apassionada de l'educació. L'Anna és teacher i directora del centre. Graduada en Magisteri de Primària en menció Llengua Estrangera va combinar els estudis amb l'ensenyament de l'anglès a diferents escoles Kids&Us, a Girona, Cornellà de Llobregat i l'Hospitalet. Això la fa una gran coneixedora de la metodologia Kids&Us.

 • Gemma Pinadell

  Gemma Pinadell

  La Gemma va arribar amb molta energia a Kids&Us. Amb formació en el camp Audiovisual, aquest és el tercer curs que la Gemma és a K&U. Ha fet diverses estades a Anglaterra per estudis i l'apassiona la llengua. És una amant dels animals, especialment els gossos. Aquest curs serà ben especial per a ella, ja que combinarà la baixa per maternitat amb tasques de coordinació d'ensenyament.

 • Ariadna Pujol

  Ariadna Pujol

  L'Ariadna és graduada en Educació Primària. Va descobrir la seva passió després de fer de monitora a diversos casals. És una enamorada del bàsquet, però també li agrada molt nedar, viatjar, relaxar-se i els animals. Aquest és el tercer curs a Kids&Us Salt.

 • Ramon Passolas

  Ramon Passolas

  En Ramon és un apassionat de l'anglès i de l'ensenyament. Ha estat professor d'aquesta llengua durant cinc anys amb persones de totes les edats, des de nens petits fins a adults. Més que ensenyar la gramàtica , el que vol transmetre als alumnes és l'amor per la llengua anglesa. També és un gran aficionat de la història. Aquest és el seu segon curs a Kids&Us Salt i és teacher de grups de Marcia, Pam&Paul i Tweens 2.

 • Sumi Ram

  Sumi Ram

  La Sumi és estudiant del Grau d'Educació Primària. L'apassiona treballar amb nens i, sobretot, poder treballar ja de la professió que espera que sigui el seu futur. Amb experiència a Kids&Us, és el primer curs a l'escola de Salt. En el seu temps lliure l'encanta dibuixar. És teacher de Mousy, Linda, Oliver, Tweens 1 i Tweens 3.

 • Júlia Cerbino

  Júlia Cerbino

  La Júlia és estudiant d'últim curs de Dret. S'ho passa molt bé treballant amb nens, experiència que va descobrir quan va fer d'au-pair. Li agrada molt fer esport, com ara córrer o jugar a pàdel. Aquest és el seu primer curs a Kids&Us Salt. És teacher de Sam, Marcia i Tweens 1.

 • Íngrid Cortés

  Íngrid Cortés

  L'Íngrid és graduada en Traducció i Interpretació. És una gran apassionada de les llengües. Li agrada molt aprendre idiomes i també ensenyar-los, ha fet molts intercanvis lingüístics i gaudeix molt ensenyant llengües. Les seves aficions són la música, la filosofia i els idiomes. Aquest és el seu primer curs a Kids&Us Salt i és teacher de grups d'Emma, Oliver i Ben&Brenda.

 • Andrea Bonet

  Andrea Bonet

  L'Andrea és graduada en Història de l'Art i ha treballat molts anys en el sector cultural, sobretot en museus a Catalunya, Itàlia i els Estats Units. Creu que l'art i la cultura són una de les millors vies per ensenyar. En l'actualitat està cursant el Màster de Formació de Professorat de Secundària. Li agrada molt el contacte amb nens i nenes de diferents edats. És una apassionada dels esports i la natura. Aquest és el seu primer curs a Kids&Salt i és teacher d'Oliver.

 • Anna Montes

  Anna Montes

  L'Anna va arribar fa dos cursos per fer tasques d'administració. Aquesta historiadora de l'art és una apassionada d'Itàlia i l'italià. Li encanten els nens i li agrada molt fer esport. La trobareu a l'office per ajudar-vos en tot el que calgui.

Compartiu-ho >